11 mai 2018

GEORGIA GUIDESTONES ( III )

Celebrul supravițuitor al gulagului sovietic, Vladimir Bukovsky, într-un discurs la Bruxelles, în 2006, discurs publicat în "The Brussels Journal", susținea că noțiunea de transformare a pieței comune europene în stat federal, a fost convenită și agreată de partidele de stânga europene și Moscova. Mihail Gorbaciov a introdus această idee încă din 1988-1989 și a numit-o "casa noastră comună-comună" , sau "noul soviet euopean" !!!
Noul soviet european, vă dați seama ce înseamnă asta? Acum vă gândiți de au părăsit corabia englezii? Cum să rămână UK în noul soviet european? Și Regina? Parlamentul?
Englezii preferă să privească sforarii de pe margine și culeg firimiturile decât să-și piardă valorile tradiționale intangibile! 
Noi? Noi mergem mai departe în experiment! Experimentul iezuiților se desfășoară acum pe mai multe planuri geo-politice, în funcție de natura genetică a poporului unde se desfășoară.
De exemplu în România societatea, care-i mai blajină, mai lașă și deosebit de coruptă, experimentul e oarecum pașnic, ceva gen lasă-i dracului că se omoară singuri n-au nevoie de ajutor, alegem pionii și dăm mat fără glonț!
În Ucraina, nu funcționa chestiunea pionilor, deși s-a încercat, Ianukovici este exemplul viu! Dacă nu au reușit așa au întors foaia și au făcut război civil, aveau deja lecția învățată din Yugoslavia! Interesant este altceva, cine a gestionat din spatele scenei acest conflict? Cine? Aministrația Obama, prin ONG-uri susținute de Victoria Nuland, Geoffrey Pyatt , Arseniy Yatseniuk- Yats, au cheltuit peste 5 miliarde de dolari cu acești ex- comuniști acceptabili. Cât și cum s-au cheltuit acești bani însă nu spune Victoria Nuland...
Așa dar, pentru acești iezuiți nu contează cum fac noul soviet european, financiar, cu arma, contează doar să-și ducă planul la îndeplinire! Care este planul? Păi acesta: Atragerea Rusiei în capcana iezuismului globalist ! Din păcate, Putin a mușcat momeala și are cârligul în buză, Crimea e cârligul ! 
va urma:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog