18 mar. 2018

Papagalul lui Pierre

Cică odată, la Pierre-Simon Laplace, a venit un papagal deontolog, filfizon. Acestuia îi făcea o deosebită plăcere să trăncănească despre orice. Se pune deontologul nostru pe povestit și spune, spune vreo 30 de minute întruna! La un moment dat vede că Laplace era total absent de la discuție. 
Zice: "eu o să plec, nu vreau să vă plictisesc"!
Laplace: "a nu, deloc, puteți continua, nu v-am auzit deloc" !
Așa și cu deontologii ăștia, timp de 3 ani cât a stat priponit Dan Diaconescu în pușcărie, pe baza unor denunțuri false, n-au catadicsit să scoată un cuvât în apărarea lui! Știau toți din presa scrisă, televiziune, radio, însă nimeni nu a suflat un cuvât în apărarea lui! Au tăcut toți ca Laplace în discuția cu papagalul! Acum, când interesul pentru demolarea "statului paralel" a devenit politică editorială, au descoperit brusc samavolniciile comise de "sistemul paralel mafioto-securist"...
Băi sunteți precum matematicienii: exacți dar inutili!
ps. Să nu creadă cineva că am scris asta ca să apăr sistemul mafioto-securist! Nu! Categoric nu! Am scris această postare pentru a vă atrage atenția că, uneori, chiar dacă vă plictisește interlocutorul, trebuie să-l ascultați cu atenție, fiindcă altfel, oricând o puteți păți și voi...Iar faima și deontologia se evaporă urgent cu eticheta de penal lipită, chiar dacă pe nedrept!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog