8 mar. 2018

Pantalonarul!

Purtătorul ilegal de pantaloni: pantalonarul!
Purtător ilegal de pantaloni, ești atunci când te crezi mare macio, ești urât ca foamea, dar tu te crezi frumusețea pământului, ești prost ca noapte și tu te crezi genial, ești distrus mintal și gândești numai în fracturi logice, însă tu te crezi mare strateg, ești o jigodie alunecoasă, însă tu te percepi că ești cinstit, corect și de bună credință...Dar cel mai mare ilegalist purtător de pantaloni este lașul care face diferite și diverse furtișaguri, hoții, prăduieli și delațiuni, dar când e vorba să răspundă se ascunde după fustele unei femei!
Laștatea, viclenia și cinismul sunt armele purtătorului ilegal de pantaloni! Din păcate, pentru noi românii, doar de astfel de conducători am avut parte, pantalonarii! O excepție poate parțială, Nicolae Ceaușescu, care nu a fost laș și a murit asasinat, dar a murit cu demnitate fără să-și retracteze crezul și idealul! Restul? O grămadă, ordonată de alții, de purtători ilegali de pantaloni!
Invers? Purtătoare ilegale de fuste? Hohoho! Numai femei una și una am avut și avem! La acest capitol ne putem asemăna, fără a greși, cu Anglia și Germania! Numai caracterul nostru misogin și spiritul de pantalonar, a făcut ca țara să nu beneficieze de capacitatea de muncă și inteligența sclipitoare a femeilor în a conduce nația!
Ceva, ceva, vedem că totuși se schimbă și la noi, avem femei în funcții deosebit de importante! Doamne ajută!
 La mulți ani femeie oriunde te-ai afla!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog