24 mar. 2018

Despre libertate ...


( urmare... la o cafea) 

Indiscutabil, România a fost târâtă în ultimi 12-13 ani , ușor, pe nesimțite și cu ne-băgare de seamă, către o dictatură a servicilor personale de sorginte marxisto-soroșisto-fascistă. A fost dusă în această stare sub înaltul patronaj al Comisiei Europene! Cu oblăduirea și acordul Uniunii Europene în România câțiva "aleși" și mai  "mulți culeși" au luat libertatea, suveranitatea și independeța țării și le-au atârnat la cingătoarea lor, fix așa cum făceau indienii din filmele western cu scalpurile-trofeu ale dușmanilor...
România este în război cu România! 
Hoardele de hrăpăreți fără de Dumnezeu , smintiți de putere, avere, mincinoșii, puturoșii, nespălații, găunoșii, lașii, corupții până-n măduva oaselor, rup din carnea României hălci sub forma: gazelor naturale, petrolul românesc, sarea românească, pădurile țării, aurul și resursele ce au mai rămas ne-antamate!!! 
La o sută de ani de la Marea Unire, așa a ajuns România, aici a fost adusă "prin noi înșine" !!! Votul electoratului românesc? Nu mai contează, e degeaba! Ei fac și desfac guverne, alianțe, politici, planuri și orice vrea minoritatea lor abuzivo- subversivă! 
Libertatea? Libertatea se câștigă greu române și se pierde foarte ușor!!! Noi am pierdut-o!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog