27 mar. 2018

Decizia în "festivalul inculpaților" !

Cu ceva vreme în urmă, nu foarte multă, un anumit "ex penal" arunca în eter și lipea pe niște persoane niște etichete: " niște penali" și "inculpații"! 
Tot cam pe vremea acea o persoană pusă într-o funcție extrem de importantă, de tăticul statului paralel ( Florinele paralel nu de drept! ) zicea despre dezvăluirile din presă că s-au unit niște inculpați și fac acum " festivalul inculpaților..."
Deci? Cineva care trebuia să fie apărătorul cetățeanului în fața abuzului era de fapt pentru abuz și împotriva cetățeanului? 
Deci? Altcineva, care trebuia să fie de un profesionalism desăvârșit, cu un caracter inoxidabil la tentații, era profund corupt și total abuziv? 
Hmm!!! Ticăloase specii și unul și alta!
Iată decizia:
" Completul de cinci magistraţii ai instanţei supreme a decis că Mircea și Vlad Cosma vor fi rejudecați. Mircea Cosma fusese condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, primise cinci ani închisoare. Ei urmau să primească astăzi sentința defintivă, însă completul a hotărât cu majoritate că procesul trebuie reluat de la zero. "
PS. Stați că mai vin și altele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog