13 feb. 2018

Slugoii descreierați


A văzut o țară întreagă, dezvăluirile din emisiunea lui Mihai Gâdea la Antena 3 - Sinteza zilei, de acea nu mai relatez despre ele. Despre altceva vreau să vorbesc eu, despre o boală veche, ancestrală, tipică nației noastre: slugărnicia!
Slugărnicia pe meleagurile noastre e o stare care a intrat în gena și fibra acestui popor, o întâlnim atât la omul de rând cât și la cel ajuns la funcții înalte.
Ce este slugărnicia? Păi slugărnicia, așa cum scrie la DEX este o "atitudine de lingușire față de oamenii de la care se primesc sau se așteaptă avantaje materiale; servilism, ploconeală ". 
Slugărnicia, așadar e atitudinea noastră! 
Suntem slugile europenilor? Suntem! N-ați văzut dezbaterea din Parlamentul European? Ați văzut cum niște slugi, fără coloană vertebrală și fără de Dumnezeu, vorbeau împotriva țării lor România? Nu ați văzut? Slugilor!
Suntem slugile americanilor? Suntem! N-ați văzut cum slugoiul nostru principal, ca să fie băgat în seamă de tata slugilor, a cumpărat pentru România niște rachete second-hand de vreo 4 miliarde? N-ați văzut? Slugoilor! Dar când trage la Washington tata slugilor o bășină și toți din țară o amușinează și toți în haită, spun că e parfum, ați văzut? Nu? Nici auzit? Slugoilor!
Suntem slugile rușilor? Nu, dar am fost și ce slugi am fost! He!He! Slugoilor!
No așa! Să întoarcem foaia și să vorbim despre chestiunea zilei: "DNA vine să vă ia" !
DNA-ul ăsta unde este? Nu-i în România? Păi și dacă-i în România nu are gena? Nu-i el considerat "elita" procuraturii? Atunci, slugilor?
Da de acord, dacă ești slugă nu trebuie să fii și idiot fracturat mintal, mama slugilor, tanti Luluța, putea să caute mai cu atenție la cutia craniană a slugilor din dotare și să nu pună în funcție la "unitatea de elită" niște fracturați mintali, dar...însă... nu se obțin rezultate cu ne-fracturați mintali, domnilor-tovarăși, slugolicilor!
Despre asta-i vorba în acest tărăboi! Războiul slugilor! Slugile au pus mâna pe par și își trag cu parul la gioale. Dă-i și dă-i slugoiule!
ps. Împotriva slugoilor:
Răzvan Savaliuc - ”Cred ca o prioritate pentru actualul Parlament al Romaniei e sa completeze Codului penal cu infractiunea de tradare a intereselor nationale in fata institutiilor internationale, pentru ca indivizii platiti din banii tarii sa nu isi mai poata permite sa denigreze tara care i-a trimis in Parlamentul European sa-i reprezinte interesele. Numai asa vom scapa de figuri sinistre precum Monica Macovei (alta care s-a infruptat din banii ONG-urilor lui Soros si s-a pozat cu el), care cer sa fim sanctionati, sa ni se taie fondurile europene sau sa ni se ia dreptul de vot.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog