9 sept. 2017

În deplasare!

În drum spre Harghita la Kaufland după mititei! Atenţie nu vorbim ungureşte, aveţi muştar?
Tudom?
Vine, vine... Cine vine ? "Alzhaimărul" vine:
"Toți președinții României, au fost și sunt de fapt ai ungurilor, înainte de toate…
.
Ipocrizie fără de margini și politiciansm de doi lei, la nivelul ăsta a ajuns Băse, atins de senilitate și alzhaimăr - a uitat după cum se vede că el este de facto fondatorul partidei secuilor, respectiv așa zisul Partid Civic Maghiar. Chiar fondatorul în scripte al formațiunii secuiești mi-a mărturisit asta de față cu avocatul, la procesul pe care i l-am intentat deoarece absolut toate documentele de înființare și listele cu semnături erau falsuri ordinare. 
Parchetul mi s-a alăturat ca intervenient în proces, dar vicepreședintele Tribunalului București, cadru acoperit al SRI, la ordin, s-a pișat pe lege, deși infracțiunile erau foarte grave iar așa zisul partid, era/este de fapt o antenă a Budapestei, respectiv a Moscovei, că Budapesta este de o veșnicie subordonata rușilor.
Acasă la Jenõ Szász, primar al municipiului Odorheiu Secuiesc s-a combinat tema partidului, Băsescu nu doar că le-a dat liber ci i-a și sprijinit, mi-a spus secuiul pe holul tribunalului încercând să mă convingă să renunț la acțiunea în instanță pe idee că și io și el suntem cică băsiști și ar trebui să cădem la pace. Uite că n-am căzut, pe larg, mai jos, toată povestea, o mostră de cretinism congenital al SRI, că Băse nu de capul lui le sufla în cur secuilor. Și Umil Constantinescu i-a introdus pe cei de la PCM pe listele Acțiunii Populare. Altă javră kaghebistă și ăsta…
.
Teroriştii maghiari au nevoie de un pat germinativ pentru a se forma, a creşte şi a-şi asuma ca mijloc de acţiune crima, chiar şi împotriva unor copii. N-ar fi prima oară în Istoria noastră cînd copiii devin ţinte ale teroriştilor maghiari. Teroriştii de azi născuţi în sînul comunităţii maghiare nu vin de nicăieri. Trecutul este reactivat prin intermediul unor organizaţii infuzate de nostalgia crimei, sub stindardul secesiunii, autonomiei etc. 
Istvan Attila, cel care plănuia uciderea unui cor de mici îngeraşi români, pe care i-am cunoscut în parte la Doboi, nu demult, a primit o educaţie anume, nu doar pe teme explozive. Determinarea sa, osatura convingerilor sale, a fost clădită de nişte organizaţii, ilegale, subversive, cu mesaj antiromânesc ostentativ, dar cu aparenţă legală, înfiinţate cu complicitatea unor ticăloşi de frunte ai spaţiului politic românesc. 
Este vorba de Ion Iliescu, fondator al UDMR, şi de Traian Băsescu, fondator al PCM.
La care se adaugă Tăriceanu, complicele fostului şef al al Agenturii Serviciilor maghiare din România, înainte de 1989, Rudas Erno. Sînt deja cunoscute detalii despre conexiunile formaţiunilor maghiare cu „fraţii de la Moscova” - via Budapesta, anexa Moscovei, cu escală pe Calea Victoriei, la GDS – Reţeaua lui Sörös – Open Society, organizaţii de front ale KGB, fondate de Silviu Brucan şi George Sörös şi conduse de cadre ale Securităţii şi AVO de teapa lui Alin Teodorescu."
CITESTE TOT ARTICOLUL AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog