22 mai 2017

România 100 - 1918-2018 - ( III )


Homosexualitatea este numele comportamentului sexual care sta la baza atractiei dintre aceleasi sexe. Ne referim la persoane homosexuale fie ca vorbim despre atractia dintre doi barbati sau despre atractia dintre doua femei (lesbianism). Homosexualitatea a fost admirata si condamnata de-alungul istoriei, in functie de forma pe care a luat-o si societatea in care s-a manifestat. Desi majoritatea studiilor arata ca aproximativ 15-20% din populatia umana a avut sau are comportament homosexual, mult mai putini se identifica ca fiind homosexuali (gay). Asadar, putem concluziona ca homosexualitatea nu are de-aface cu comportamentul tipic gay-ilor. Ca multe alte tari est-europene, Romania ramane destul de conservativa cand vine vorba de homosexualitate. Desi nimeni nu poate contesta faptul ca Romania a facut pasi importanti in sensul acceptarii homosexualilor, in mintea multora a fi homosexual in Romania este inca o „crima” la adresa familiei, copiilor etc.
Homosexualitatea imbraca multe forme daca ne referim la identificare: daca unii homosexuali prefera sa ramana in anonimat, altii fac tot posibilul sa iasa in evidenta prin exagerarea comportamentului tipic feminin (efeminati). Ca si bisexualitatea, homosexualitatea este o expresie a sexualitatii si nimic mai mult. Nu s-a dovedit niciodata ca homosexualitatea ar avea vreo cauza genetica, psihica sau de vreo alta natura.
"Sunt revoltat ca traiesc intr-o tara in care Biserica are mai multa putere decat a avut in Evul Mediu si o foloseste impotriva mea, ingradindu-mi farama de libertate. Sunt revoltat ca, desi platesc aceleasi taxe ca si prietenii mei heterosexuali, nu ma bucur de aceleasi drepturi si libertati. Ca mi se cere in permanenta sa ma justific sau sa ma disculp. Sunt revoltat ca legile din tara mea nu ma protejeaza de discriminare si ca am ajuns sa ma bucur de libertate numai cand imi petrec vacantele in tari in care a fi gay este la fel de normal ca a fi saten. Realitatea este ca m-am saturat sa-mi cenzurez gesturile fata de omul pe care-l iubesc, atunci cand ies pe strada. M-am cam saturat sa tooooot incerc sa schimb mentalitatile unor oameni incapabili sa vada dincolo de «normalul» lor… sexul oral si cel anal sunt practici obisnuite in cuplurile heterosexuale. Niciodata nu am inteles de ce sunt considerate «perversiuni» daca in pat sunt doi barbati. Sunt revoltat ca oamenilor din tara mea le lipseste educatia! De fapt, cred ca de aici pleaca totul. Ma intreb daca romanii au auzit de live and let live. Personal, nu vreau sa fiu «acceptat». Nu consider ca trebuie sa dau explicatii nimanui despre ceea ce fac, cu cine si de cate ori pe noapte. Vreau doar sa fiu lasat in pace.“
O femeie din Statele Unite ale Americii a rămas însărcinată în 2015, dând naștere unui băiețel în primăvara acestui an.
Minunata lume nouă: O femeie care se crede bărbat a dat naștere unui bebeluș și susține că îi e TATĂ copilului pe care îl alăptează Până acum, nimic neobișnuit. Doar că femeia în cauză, cu tot cu organele genitale de rigoare, se consideră de aproximativ 16 ani, bărbat. Din 2003, persoana respectivă a luat tratamente cu hormoni pentru a deveni mai masculină, având acum corpul acoperit de păr, informează revista Time. Pe numele său de împrumut „Evan”, femeia spune că nu a fost părăsită de dorința de a rămâne însărcinată, chiar dacă se consideră de „gen masculin”. Împreună cu prietena sa, o femeie care se consideră tot femei, „Evan” a oprit tratamentele cu testosteron și a început inseminarea artificială cu ajutorul unor donatori de lichid seminal. Procedura a reușit și acum „Evan”, care se consideră tatăl copilului pe care l-a născut, spune că firmele de asigurări de sănătate nu i se mai adresează nici cu „domnule”, nici cu  „doamnă”. Sursa citată precizează că toată lumea a încurajat-o pe „Evan” și a felicitat-o pentru sarcină. Teoria genului sau ideologia de gen susține că sexul biologic al unei persoane nu determină genul acesteia. Conform acestei ideologii, nu există doar două genuri, masculin și feminin, ci mult mai multe. Un parlamentar german a „identificat” recent 60 de genuri. Rețeaua de socializare Facebook în engleză oferă posibilitatea utilizatorului să aleagă genul dorit dintr-o lungă listă de peste 50 de genuri, iar dacă nu se încadrează nici în acestea, respectivul poate să-și inventeze ce gen dorește.
Totul a plecat de la acordarea homosexualilor a „nevinovatului” drept de a se căsători. – actvenews.ro
Dar de ce ne miram? Aceasta este agenda Noii Ordini Mondiale, iar spurcaciunile unde se dezvolta cel mai mult? Acolo unde au teren prielnic, adica acolo unde oamenii nu mai cred in Dumnezeu, iar acolo unde Dumnezeu nu este, salasluieste cel rau. Iar chestia asta penibila cu politic corect, tot de la cel rau vine si tot unde nu e Dumnezeu a prins cel mai bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog