20 mai 2017

România 100 - 1918-2018 - ( I )


După cum am văzut recent, PSD-ul cultivă, ca şi predecesorii liberalo-pedelişti, UDMR-ul. O greşală după părerea mea! Nu ai voie să "cultivi" o etnie care se comportă, prin liderii susţinuţi şi votaţi consecvent de ei, total împotriva statului şi ordinii constituţionale cu metode şi mijloace deosebit de insinuante aproape agresive...
Cum altfel poate fi numită acţiunea de a acorda încă un milion de cetăţenii maghiare unor persoane din afara graniţelor Ungariei? Ce ne spune nouă această acţiune a Ungariei? Este sau nu este o măsură care are conotaţii ascunse? 
Ungaria ştie foarte bine că nu poate ataca România, a mai încercat şi rapid a fost pusă cu botul pe labe, ei încearcă altceva...încearcă să aducă modelul Kosovo în România şi să atace România prin alţii! 
„Protejarea populatiei majoritare albaneze din provincia sarbeasca Kosovo” a fost argumentul suprem al americanilor care le-a permis sa arunce sute de bombe asupra populatiei civile din Iugoslavia pentru a „proteja”, chipurile, populatia albaneza si/sau musulmana de prigoana crestinilor sarbi. Vedeti voi, americanii au avut mereu o dragoste mare pentru musulmani si i-au folosit impotriva populatiei crestine oricand a fost nevoie pentru a-si atinge interesele…
„Vointa populatiei majoritare din provincia Kosovo si exprimarea ei intr-un mod democratic” a fost argumentul folosit de catre americani imediat dupa incetarea bombardamentelor pentru a diviza Iugoslavia si a face din Kosovo, simbolul statalitatii iugoslave, un asa zis „stat” independent care se intareste pe an ce trece cu sprijinul international al celor care si-au dorit a diviza fostul imperiu intarit de Iosif Broz Tito ".
„Protejarea populatiei majoritare de etnie rusa din Crimeea” a fost argumentul suprem care le-a permis rusilor sa intre in Crimeea in forta si sa ocupe acea parte a Ucrainei.
„Vointa majoritatii populatiei din Crimeea, exprimata in mod democratic, prin referendum” a fost urmatorul argument care a permis rusilor sa alipeasca Crimeea la Rusia, pe modelul patentat de americani in Kosovo dar care a fost negat de aceeasi americani in acest context ".
Deci? Prin cine ar putea să-şi împlinească Ungaria năzuinţa? Care este cea mai mare putere mondială ne-prietenă din apropierea României?
Cum putem lupta împotriva acestei bombe cu ceasul pornit ? A venit timpul ca România şi politicienii ei să contraatace! Cum? Simplu: EXPULZAREA DIN ROMÂNIA A TUTUROR ACELORA CARE CER CETĂŢENIE MAGHIARĂ! Vrei cetăţenie maghiară şi o obţii? Atunci du-te în Ungaria! 
PSD-ALDE majoritatea voastră din Parlament trebuie să lucreze pentru România şi interesele ei, nu împotriva României! Domnule Dragnea, nu ajunge să te îmbraci într-un costum popular, trebuie să şi simţi româneşte! Luptele voastre mici distrug sistematic România Mare!!!
update: Вы хотели быть невидимым? здесь, чтобы увидеть вас!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog