7 feb. 2017

Săptămâna nebunilor!


18 comentarii:

 1. Hahaha, eşti zanga zău aşa!
  POŢI IERTA AŞA CEVA?
  :)))))))))

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce-s zanga bre? Şti matale pentru cine-i îndemnul? Orice se poate ierta, dar nimic nu se uită taică! Chiar dacă nu par, am o oarece experienţă şi înţelepciune...Faptul că am postat un carton, nu denotă nimic altceva decât că mi-a plăcut îndemnul! Nu are nimic de a face cu politica, justiţia ori cu mama naibii... Are legătură însă cu unele persoane care au fost prin preajma noastră...Luluşor par exemple! Nikol...Puiu...Biblio...Borza...Înţelegi? Nu tot ce zboară este de iertat, unele păsări sunt chiar de împuşcat, dar nu cei de mai sus, ăia nepomeniţii bre! Taică, ăi avea matale un spirit de analiză brici, dar mai ai de citit în alte privinţe! Hahahahahahaha! Poţi ierta aşa ceva? Orgoliosule!
  :))))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ORGOLIOS? .... hahaha .... nicidecum! .... doar o mare jigodie neiertător al trădătorilor!
   :)))))))))

   Care Borza? .... nu-mi aduc aminte.
   Puiu? .... cardinalul pe unde o mai freacă?
   Luluşor? ..... vai ce viol îi trag când pun gheara pe ea - VIOL BĂSIST, ADICĂ ÎNTRE ŢÂŢE!
   Nico? .... una dintre cele mai mari deziluzii.
   Biblio? .... hahaha, cred că-n cruri unde e priveşte cu compătimire la micile şi meschinele noastre mofturi, orgolii şi etc alte ambâţuri.

   Ștergere
  2. Hauliuuuuuuu, că-mi vin dracii pe schimbătoru' de viteze .... CUM POŢI SĂ IERŢI UNU' PRECUM ION ADRIAN? .... auzi la el al naibilea moftangiu! .... se oferea el să mă ducă la Doamna, s-o văd! .... ""în timp ce eu intru cu ea în birou că am ceva de discutat, tu mă aştepţi în hol!" .... al dracu' nesimţit, sus la etaj nu mă putea lăsa să aştept!
   :))))))))

   Ștergere
  3. Borza am scris? Nea Mircea ai un miel de la băiatu! Bozan am vrut bre, dar aşa a ieşit... Scuze nea Mircea!
   Bre, orgoliosule, unde-l vezi în listă pe I.A.? Nico? Nico trebuie să-şi câştige pâinea, că nu pot să fie toţi mercenari ori pseudo-boemi ca mine ori ca matale...
   Luluşor, ar putea să ia în considerare chestiunea, nu violul bre, cu orgoliul! Odată pune mânuţa pe telefon, sună şi eşti halit! Hahahahahahaha!
   Puiu? Habar n-am pe unde-i da precis are vin din belşug acolo unde se află dacă nu-şi face apariţia!
   Restul? Pune-l pe waltter ori chiar pe winchester să-i judece nu am absolut nimic impotrivă că de, am şi eu orgoliul meu!
   :))))))))

   Ștergere
  4. Oricum daca o pomeniti sa-i zicem La Multi Ani ca este ziua e, dezamagire sau nu cum o fi fost ptr Diacon. :)
   Ps Si la Lenuta nu am mai ajuns, cu sau fara Sebi asa ca minte ca l-am lasat afara si poate fi sigur ca daca ajungeam impreuna dadeam o cafea. Desigur nu un Chivas dar o cafea cu siguranta. ;)

   Ștergere
  5. Fugi bă de-a dura că Lenuţa habar n-are cine eşti tu!
   :)))))))

   Ștergere
  6. Bă Ion Adrian mare mincinos ce eşti, am spus CĂ "TE-AI OFERIT" NU CĂ AM FOST!
   Citeşte bă chiorule ce am scris:
   "se oferea el să mă ducă la Doamna, s-o văd! .... ""în timp ce eu intru cu ea în birou că am ceva de discutat, tu mă aştepţi în hol!" .... al dracu' nesimţit, sus la etaj nu mă putea lăsa să aştept!"

   ORICUM DACĂ BATEM AMÂNDOI LA UŞA LENUŢEI TU RĂMÂI AFARĂ BĂ! - CĂ EŞTI URÂT! (ala a spus Luluşor: "EŞTI UN URÂT ŞI UN PUŢĂ BLEAGĂ!"

   :))))))))

   Ștergere
 3. Mai baieti daca sunteti mercenari v-au dat afara din legiune dupa prima proba adica aia de minima inteligenta si daca nu sunteti mercenar vai de capul vostru daca asta credeti si ganditi cu aparatul din dotare. Pai bai Nico isi castiga existenta spunand ce gandeste dar voi/ Va da cineva 2 lei pentr propaganda asta de 3 le? Noraoc ca oricum tot imi sunteti simpatic .Eram odata profesori si cel mai mult imi placeau golanasii nu si smecherasii, si sa-i ard dar si sa-i iert. Si erau si amuzanti. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Adicatelea; voi iimi sunteti simpatici si eu eram odata profesor :) Misto nuuu ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Erai profesor ca sociologul Zapa? ..... hahaha futu-l în gură de ţigan sărman auzi la el: SOCIOLOG!

   Dacă tot te dai aşa de profesor ia spune ceva ce am învăţat eu de la tine!

   Ștergere
 5. Si sa va dau un film cu un legionar: Salvatorul (1998) sau Savior :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fugo bă năucule că tu trăieşti în filme! Ca şi Zapa! - CÂND ÎMI ADUC AMINTE CUM SE LĂUDA EL CĂ E MARE PATRON, CĂ FRUMOS, CĂ E VÂNJOS CĂ E BOGAT ŞI SOCIOLOG CÂND EL DE FAPT E UN AMĂRÂT DE ŢIGAN VAI MAMA LUI BOŞOROG BEŢIV CU HEMEROIZI CÂT PRUNA LA GAURA CURUL SINCER MĂ PUFNEŞTE RÂSUL! CA LA FILMELE CU STAN ŞI BRAN! ..... hauliuuuuu, când am văzut în ce mizerie trăieşte Zapa mi-au zvâcnit maţele!
   :))))))))))

   Bă, nu mai freca pula cu mine - LENUŢA HABAR N-ARE CINE EŞTI!

   Ștergere
  2. Cat dai sa te duc de mana la ea s sa te prezint ca foat sot, ca pe Nicole stiu ca o cunoaste ca odata acum niste ani am vorbit in trei?
   PS. Cand am spus eu o minciuna?

   Ștergere
  3. Bă, tu chiar nu eşti sănătos la minte?
   CUM SĂ MĂ PREZINŢI DREPT FOST SOŢ AL LUI NICOLE CÂND EU, DE FAPT, SUNT VIITORUL SOŢ AL LUI LULUŞOR?
   :))))))))

   Ștergere
 6. Bre dar eşti chiar imposibil! Aşa cevaaaa... Cum bre viitorul soţ al Luluţei, când oltencuţa tocmai vrea la Dej? Aaaaaaa! Bandiţii!!! Vreţi să-i furaţi afacerea lui Zapa şi apoi să vă "căscătoriţi" !
  :))))))))

  RăspundețiȘtergere

Arhivă blog