26 feb. 2017

O libarcă, mai multe libărci!


LIBÁRCĂ, libărci, s. f. Gândac de noapte din ordinul ortopterelor, de culoare brună-roșcată, care trăiește mai ales prin bucătării; șvab (Blatta germanica). – Din bg. hlăbarka...
O mulţime de gândaci JEFUITORI de bani publici, au început să se agite şi să insulte poporul român, poporul care ieşit să voteze altceva decât au vrut libărcile! Pentru a câta oară?
Un gândac filozof, se întreabă cum de au ajuns ca mii de români, cu gurile ştirbe, să iasă în stradă şi să-şi ceară o viaţă mai bună? 
„Să le spunem alegătorilor noștri că pot avea o viață mai bună”. Cu ce este mai josnic acest slogan decât acela pe care l-ai purtat cu mândrie pupincuristă, BĂSISTULE? Acesta: "Să trăiţi bine! " 
Tot această libarcă îşi permite să dea sfaturi Guvernului: „Guvernul Grindeanu” ar putea da, în plină zi de astă dată, o ordonanță de urgență prin care să se deschidă în buget un capitol special pentru repararea gurilor știrbe ale românilor. De unde să vină banii? Din averile adunate de-a lungul mandatelor de penalii Coaliției PSD – ALDE, urmăriți în justiție și totuși puși recent pe liste și intrați în Parlament. Dar din averile furate de aceia pe care i-ai pupat în cur timp de zece ani, nu?„Băsesc, deci exist!” De ce nu?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog