5 feb. 2017

Mea culpa!


Am urmărit aseară la televizor un interviu cu dl. Călin Popescu Tăriceanu. Am descoperit un politician lucid, calm, cu o serioasă aplecare către dialog şi negociere, de asemenea, am observat că dl. Căli Popescu Tăriceanu este posesorul unui discurs politic impecabil! Astăzi, aici, îmi cer scuze domnule Tăriceanu, că manipulat de băsism, am avut o percepţie greşită despre dumneavoastră! Recunosc cinstit că am greşit! Mea culpa!

12 comentarii:

 1. Hauliuuuuuu te beleşte Luluşor că ai scris aşa ceva!
  :)))))))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iar îl pune pe Zapa să te înjure!
   :)))))))))

   Ștergere
  2. Ete scârţ! Am scris-o din convingere! Când un om îmi demonstrează că m-am înşelat, am puterea să recunosc că am greşit.
   Luluşor? Să-şi vadă de merele ei, iar zapa să sugă o ceapă dacă nu-i convine! Nu sunt tributar nimănui şi mă exprim aşa cum îmi dictează constiinţa mea, atâta cât am...Au ei aşa ceva?

   Ștergere
 2. " M-am răsucit în scaun. Jos, în port, doi băieţi în jur de
  paişpe ani. amândoi desculţi, în cămăşi colorate, una galbenă,
  alta neagră, confecţionate din steaguri furate de pe vapoarele în
  ancoră şi cu pantalonii peticiţi. ieşiseră din hala de peşte şi se
  târau pe lângă o garnitură de tren, spre un camion plin cu
  cartofi, oprit pe chei, în apropierea căpităniei. cel cu cămaşa
  galbenă mergea în faţă, sugând un muc de ţigară. Fumul pe
  care-1 ţinea mult în plămâni îi îmbărbăta limba să scuipe la
  ţintă şi în scârba lumii numai pe indicatoarele anunţând
  trecerea oprită şi pe gheretele paznicilor. cel cu cămaşă neagră,
  rămas puţin mai în spate, se descheiase la pantaloni şi, fără să
  scurteze pasul, pătruns de ideea că toţi suntem datori să
  sărbătorim într-un fel sosirea primăverii, se pişa din mers pe
  prietenul lui. tabloul ăsta, plin de-o obrăznicie cu scorţişoară, mi-a suit
  ziua într-un pom roşu. Îmi simţeam mădularele trosnind de
  fericire! " Fănuş Neagu- Scaunul singurătăţii

  RăspundețiȘtergere
 3. Ghita poate citesti un text al unuia care poate ca stie ce scrie ,fost liberal actualmente profesor in USA respectiv dl Aligica:

  https://www.facebook.com/pauldragos.aligica  Paul Dragos Aligica
  February 5 at 8:29am ·

  Raul imens facut Romaniei de Calin Popescu Tariceanu. In toti anii astia -din 1990 cand l-am cunoscut, intersectandu-ma apoi sistematic cu prezenta sa paguboasa tarii- a fost o constanta in rau in viata publica romaneasca:
  De la fragmentarea insidioasa a opozitiei atunci la inceput, la toate malversatiunile si manevrele corupte facute in parteneriat cu Dinu Patriciu, de la subminarea sistematica din interior a miscarii liberale, la subminarea pe fata a democratiei si statului de drept, omul asta, a ajuns ca Ion Iliescu, Adrian Nastase, si acum Liviu Dragnea sa reprezinte una dintre figurile emblematice ale coruptiei, iresponsabilitatii si a tot ceea ce a fost rau, fals, facatura si gresit in toti acesti ani post-comunisti.
  Ce ghinion istoric ca din randurile unui popor sa se ridice si sa se mentina la varf asemenea mutanti umani! Ce trist.
  Nu exista pedeapsa care poate reflecta exact raul facut de acest om Romaniei. Faptul ca acum, iata-l, e din nou in prim planul acestei imense crize ca principal actor pe partea ticaloasa a lucrurilor, nu face decat sa reconfirme a mia oara. Tariceanu nu dezamageste. Cu precizie tehnica, ca o piaza rea istorica, este constant acolo unde poate sadi maximum de confuzie si face maximum de rau acestui popor.

  RăspundețiȘtergere
 4. PS Si Ghita uneori prima impresie este cea corecta mai ales pentru cei mai slabi de inger. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. PPS. Ce ciudat ni se despart drumurile adica pe masura ce eu ma conving ca jegurile din trecut devin jeguri din ce in ce mai mari care depun marturii mincinoase si alte porcarii de astea tu te pozitionezi din ce in ce mai in opoxzitie cu mine . Sa fie doar o deosebire la aparatele din dotare? :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Măi Ioane, tu mai ai dotare?
   :)))))))
   De ce să iau în calcul cea ce spune domnul acesta? Ce probe poate produce ca să-şi dovedească spusele? Tăriceanu a demonstrat acum, tot cea ce am scris eu mai sus acolo! Tu ai impresia că eu sunt un d'ăla din Piaţa Victoriei, care dansează pinguinul pentru-că aşa a primit sarcină de la multinaţională ori de la servicile reunite sri-dna? Măi usr-iştilor, măi consumatori de urină, măi adormiţii pulii, lăsaţi gargara şi textele propagandei băsiste...sunteţi AUT!!! Vai de capul vostru manipulaţilor! Vai de puţa voastră, PROŞTILOR, până şi BĂSESCU VĂ DĂ MUIE!!!
   ps. Ai dreptate, jegurile rămân jeguri indiferent de şeful care-i finanţează!
   :))))))

   Ștergere
  2. Băi ăsta cu capu-n nori să ştii că tu, eu, Ghiţă şi Luluşor avem aceeaşi dotare. Suntem dotaţi cu P! Ce-i drept există mici diferenţe:
   EU CU GHIŢĂ AVEM PULĂ, TU PET ŞI LULUŞOR PIZDĂ! .... dar nu contează că tot cu P încep toate!
   Pricepi ironia?

   PS Drumurile tale n-au coincis niciodată cu drumurile lui Ghiţă, moş Ioane - DAR CA SĂ REALIZEZI CHESTIA ASTA TREBUIE SĂ MAI ÎMBĂTRÂNEŞTI! SĂ-NVEŢI CE-I AIA AMICIŢIE ŞI NE-TRĂDARE!
   :))))))))))

   Ștergere
 6. Frateee!!! Nici aici nu scap de „respectiv” alu'gică ista! Of! Of! Măi! Măi! I-auzi colo: „fost li(ă)be(ă)ral” și „actualmente profesor în USA”. Ca Tisminețki? Întreb și io, de parcă dau cu paru'... Hi! Hi! Hi!

  RăspundețiȘtergere

Arhivă blog