25 feb. 2017

E nevoie de o scaltoacă?

SCATOÁLCĂ, scatoalce, s. f. (Fam.) Lovitură dată cuiva cu palma sau cu dosul mâinii;
https://dexonline.ro/definitie/scatoalc%C4%83


Mda! Scenariul noi lovituri de stat încercat de "măcănitorii" din spatele puterii s-a pierdut. "Măcănitorii" ? Sunt aceia care controlează politicienii, justiţia, corupţia şi evenimentele din România! Cine controlează toate acestea? Binomul! După toate evenimentele şi informaţiile apărute în piaţă, a devenit foarte clar că instituţiile de forţă DNA/SRI sunt nişte instituţii profund corupte şi anti-democratice ( din păcate!). Ambele instituţii încearcă să se erijeze în luptători anti-corupţie însă realitatea demonstrează că de fapt sunt gripate de corupţie până-n straturile cele mai înalte ale deciziei. Ambele instituţii se preleveză de controlul parlamentar, pe motiv ( motiv dezvoltat şi întreţinut chiar de ele!) că politicienii sunt nişte corupţi...Or fi politicienii români corupţi însă nici aceste două instituţii nu pot fi considerate Albă ca zăpada, să fie clar!
Ce este de făcut? Eu cred că modalitatea de a ajunge la butoanele de conducere a acestor instituţii şi nu numai la acestea, trebuie să fie schimbată, cum se întâmplă acum e total nedemocratic şi profund corupt! Este timpul să fie luat în calcul ca în loc de a fi propus de cineva la conducere, a venit vremea pentru CONCURS şi ALEGERI! Tot conceptul stalinist de numiri şi relaţii trebuie să dispară din viaţa noastră! Ajunge!
Vrem Justiţie reală! Alegeri şi concurs! Juraţi publici în sălile de tribunale! VREM LIBERTATE; CINSTE ŞI ONOARE!  E MULT? E nevoie ca cineva să vă tragă o scaltoacă peste ceafă? Poftim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog