1 feb. 2017

Despre ticăloşie...

TICĂLOȘÍE s. abjecție, fărădelege, infamie, josnicie, mișelie, mârșăvie, nelegiuire, nemernicie, netrebnicie, (livr.) ignominie, turpitudine, (astăzi rar) scelerație, (pop. și fam.) parșivenie, (pop.) becisnicie, blestemăție, scârnăvie, spurcăciune, (reg.) mârșăvenie, (înv.) bazaconie, blestemăciune, nebunie, necurat, necurăție, necurățire, păgânătate, păgânie, verigășie, (fig.) murdărie. 
Dostoievski spunea că " un idealist, atunci când se izbeşte de realitate, e întotdeauna mai înclinat decât oricine să creadă că orice ticăloşie e posibilă ". Cam aceasta-i situaţia şi cu masa oamenilor ieşiţi în stradă la chemarea şi cheremul slugilor soroşiste. A fost îndeajuns ca un ticălos să pună o haină roşie pe el şi turma de berbeci au sărit ca la comandă către prăpastie. Unde vă aruncaţi măi berbecilor? Taci băi comunistule, urlă ei din toţi rărunchi lor de odrasle ale ex-aparatului socialist. Culmea nu? Odraslele aparatului socialist urlă, huoooo comunistule! Ei care de când s-au născut au crescut cu aparatul în gură domnule! Hmm!
Bă proştilor, ce aţi fumat băi? Măi fătaţilor, chiar atât de idioţi sunteţi, încât nu vedeţi cum vă poartă ăia cu sfoara ca pe păpuşele? Proşti proştilor! La vot n-aţi avut timp să vă deplasaţi, ticăloşilor, la manifestaţie da...Realitatea v-a izbit în cap este "idealiştilor" ? Acuma ce vreţi? Alegeri anticipate? Când? La muncă băi! 
Dragnea taie finanţarea pentru ONG-uri! Să-i finanţeze tăticul lor ticălos, nu bugetul ţării! Ajută cu bănuţii ăştia nişte copii necăjiţi, e mai drept şi mai pragmatic pentru societate!
UPDATE pentru POŞTI ( DAR ŞI PENTRU HOŢI!!!):
Judecatoarea Gabriela Baltag membru in CSM isi avertizeaza colegii: “Politica penala a unui stat nu o redacteaza magistratii... Judecatorii aplica legile, nu le creeaza... Am speranta ca justitia nu va cadea in capcana intinsa de conflictele politice de moment... Justitia nu poate fi partasa la scene de incitare populara... Astazi, unii spun ca nu vor anumite legi, iar maine vor striga ca nu mai doresc instante!”

3 comentarii:

  1. Cand niste fascisti acapareaza puteerea prin mijloace democratice cei care se opun sunt indreptatiti si chiar trebuie sa foloseasca toate mijloacele posibile adica chiar si unele extreme pe care in situatii normale nu le-ar folosi. Toti devin si cetateni umani si nu doar functionari robotizati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunistii carora li s-a luat baza , fundamentul lor ideologic si economic din care decurge toata ticalosia astfel incat si cei initial cu intentii bune sucomba in rahat , respectiv proprietatea comuna asupra mijloacelor de productie nu se intorc inapoi ci fiind ei la capatul semicercului din stanga acolo unde se intalneste cu cel din dreapta adica cu extrema dreapta cu fascismul si toate totalitarsmele creeate de aceasta ei fac asadar doa un mic pas nainte si intra in zona acestor fascisti dar ai nostri nici macar denumirea asta nu o merita ci cf lui Gabriel Liiceanu nu sunt decat o adunatura de borfasi(cu greu s-a hotarat si asta sa spuna n clar ceva ce eu am spus demult) si deci doar asa trebuie referiti: gasca de borfasi cu care nu se discuta decat cu codul penal si cu catusele la indemana(vorba lui Petre Tutea)

      Ștergere

Arhivă blog