29 ian. 2017

Nevoia de schimbare

Aproape toată lumea-şi aminteşte de timpurile "soţialismului ştiinţific", de parcă ar fi existat aşa ceva undeva, o galuşcă ambalată de propaganda stalinistă de la Moscova şi implementată în toate statele satelit din sfera comunistă. "Ştiinţa" lor se baza doar pe frică şi acţiuni sălbatice de intimidare. Ridica cineva capul? Automat urma o invazie sovietică! Ungaria, Cehoslovacia, Polonia, au simţit pe propria suveranitate "ştiinţa socialistă" de la Moscova!
Naţiunile socialiste erau precum copii mici, neschimbaţi. Urlau în pătuţul lor, uzi de pişat şi rahăţiţi în scutece, iar "părinţii" se delectau la tot felul de chiolhanuri "ştiinţifice", vânători organizate ori excursii propagandistice ... Cred că nu s-a uitat încă?
Am făcut această introducere doar pentru a atrage atenţia asupra faptului că situaţia e neschimbată! Acelaşi stil de viaţă se păstrează şi se perpetuează de 27 de ani la noi. Nomenclatura "capitalistă", moştenitoarea "soţialismului ştiinţific", nici acum după 27 de ani nu înţelege să schimbe "pampersul" copilului şi s-o rărească definitiv cu chiolhanurile, excursiile şi alte "vrăjeli democratice"... A venit timpul să vă restrângeţi cheltuielile! Lăsaţi iazurile, răţuştele, excursile, viile, băuturile fine şi vita Kobe! Terminaţi cu plagiatele, doctoratele şi titlurile neacoperite de practică! Terminaţi cu umflarea schemei bugetariatului cu angajarăile neacoperite de nevoi , aţi umplut tot aparatul bugetarilor cu neamurile voastre! Unde s-a mai pomenit ca angajaţii din Armată să fie mai puţini decât angajaţii din SRI? Ce suntem noi? Un popor de "şpioni" ? Pe cine "şpionăm ? E concurs la angajat neamurile şi nu ştim noi? 
Terminaţi cu gâlceava neproductivă şi apucaţi-vă de muncă! Pleacă investitorii din România şi pe voi vă doare la banană, vă face-ţi că munciţi! Aveţi impresia că noi nu vedem "habarnismul" vostru? Vrem schimbare şi vrem să înceapă cu voi! ACUM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog