3 ian. 2017

"Mahomed - doua cafele!"...


Un musulman moare şi ajunge în rai. E extrem de excitat - o viaţă întreagă aşteptase să-l întâlnească pe Mahomed! ... La poarta raiului dă peste un tip cu barbă. Plin de emoţie şi infrigurare, omul nostru îl întreabă:
- "Mahomed?"
- "Nu, fiul meu, eu sunt Sf. Petru. Mahomed e mai sus" îi răspunse bărbosu', arătând către o scară ce ducea spre un nor superior. Musulmanul începe să urce cu greu scara. În fine, întâlneşte un alt individ cu barbă şi i se adresează plin de speranţă:
- "Mahomed?"
- "Nu, eu sunt Moise. Mahomed e mai sus." Habotnicul urcă sprinten mai departe, în ciuda urcuşului abrupt, plin de euforia revelării faptului că reprezentantul evereilor se afla la un nivel inferior faţa de Profet ... Ajunge la următorul nor şi-l întreabă respectuos (dar cu subânţeles) pe bărbosul întâlnit în cale:
- "Mahomed?"
- "Nu, eu sunt Hristos.. Mahomed e mai sus..."
În ciuda efortului depus, faţa i se luminează - dându-şi seama că tocmai are dovada clară a superiorităţii islamului faţă de creştinism ... Musulmanul se târăşte mai departe, cu ultimele puteri, şi ajunge la ultimul nor, adresandu-i-se individului (tot cu barbă, dar mult mai albă) impunător din faţa sa:
- "Mahomed?"
- "Nu, fiule, eu sunt Dumnezeu! Dar tu arăţi cam extenuat, doreşti o cafea?"
- "Dacă se poate, vă mulţumesc din suflet."
Tragându-şi un pic sufletu', musulmanul continuă:
- "Sincer să fiu, trecând peste faptul că m-aşteptam să vă prezentaţi drept Allah, n-aş fi putut bănui vreodată că n-o să-l întâlnesc pe Mahomed aici...". Dumnezeu îi linişti imediat, spunându-i:
- "Dar Mohamed este aici, chiar la acelaşi nivel cu mine!...", după care se-ntoarse bătând scurt din palme:
- "Mahomed - doua cafele!"...
Cam lungă povestea nu? No asta-i mai scurtă: Un englez, creştin, a avut îndrăzneala să pună pe clanţa unei moschei, la el acolo în Anglia, o bucată de slănină...d'aia de porc! A primit 12 luni de puşcărie, într-o închisoare de la ei de acolo din Anglia! A ajuns în puşcărie şi acolo a dat ortul popii! A murit, suspect într-o companie selectă de musulmani radicali şi islamişti extremişti la el în ţară, în brexitul lor, în Anglia! Judecătorul acesta e normal la cap? Mai contează omul ori contează doar să arătă că înfăptuim justiţie? Pentru ce se face justiţie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog