30 ian. 2017

Deontologul naţional Neicuşor Dan!

Nicusor Dan, sponsorizat de … oamenii strazii!


Dupa ce Autoritatea Electorala Permanenta a semnalat o serie de nereguli privind finantarea campaniei Uniunii Salvati Bucurestiul pentru alegerile locale, pe fir au intrat si procurorii. Si nu mica le-a fost mirarea sa constate ca Nicusor Dan a primit bani garla de la persoane fara adapost.


USB-ul lui Nicusor Dan a atras atentia prin campania extrem de agresiva desfasurata in mediul online si in presa. Unde a concurat cu succes, desi era o formatiune nou infiintata, la capitolul fonduri cu marile partide parlamentare. Primele indicii ca lucrurile nu sunt nici asa de transparente si nici asa de curate precum jurau salvatorul neamului si adeptii sai au venit chiar din partea Autoritatii Electorale Permanente, care a constatat ca Nicusor Dan obisnuia sa primeasca bani in contul personal ca mai apoi sa-i transfere in contul de campanie. In plus, a utilizat in precampanie (pentru promovarea pe Facebook) fonduri pe care legea il obliga sa le cheltuiasca doar in campanie. Cum modul in care USB a primit si folosit banii de campanie nu este de un alb pur ci mai curand de un dubios gri, neregulile semnalate de AEP au ajuns pe masa procurorilor DIICOT, care au demarat o ancheta. Iar in cadrul ei, conform unor surse din randul anchetatorilor, s-a descoperit ca mai bine de un milion de lei a ajuns din strainatate in conturi deschise pe numele unor persoane din categorie ”homeless”, respectiv oameni fara venituri si fara domiciliu. Saraci lipiti pamantului dar disperati sa-l salveze pe Nicusor Dan de pericolul de a ramane in afara scenei politice din moment ce au transferat imediat banii intrati in conturile lor in contul de campanie al Uniunii Salvati Bucurestiul cu titlul de sponsorizare. Gest extrem de generos urmat, probabil, de rontairea unui coltuc de paine primit de pomana pe marginea canalului unde isi petrec noptile. Bine trecuti de varsta basmelor, procurorii au trecut peste lacrimile si induiosarile de rigoare si au luat la verificat nu numai finantarile USB de la locale, ci si pe cele de care a beneficiat USR-ul la alegerile parlamentare. Unde se pare ca mai exista povesti.
http://www.national.ro/news/nicusor-dan-sponsorizat-de-oamenii-strazii-569214.html/#ixzz4XFwZQwEB

Deci? Dragnea-i penal pentru-că şi-a permis să aducă oamenii să voteze la referendum pentru demiterea lui Băsescu? Da? Dar de ce a trebuit să facă Dragnea acest lucru? Nu cumva deoarece camarila lui Băsescu a schimbat regula jocului? Aia cu procentele? Hmm! Aşadar, Adrian Năstase a înfundat puşcăroaia pentru că a utilizat bani gri în campania electorală? 
Ăsta de ce nu? Are normă la strigat în stradă "Jos penalii" , el care-i penal până-n noada curului? Până când uni-s mai penali decât alţii? Adună-i sub sceptrul tău Iohannis pe toţi, ca un tată de albine ce eşti! Ia-l pe Nicuşor, pe Băsescu, pe Cloţilda. etc.
ps. Nu uita de Boc! Ia-l şi pe el, ce dacă-i mic şi bea lăptic? Crede el că scapă? Nu scapă bre, nu scapă! Are şi el GHINION acum că GHIDON a tot avut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog