18 dec. 2016

Ciloşaniada


O săptămână după: 
Nici nu au fost numărate bine buletinele de vot din urne că au şi început certurile şi reproşurile din partide, semn că ne aflăm în normalitatea reală a societăţii româneşti post-decembriste: lupta pe ciolanul puterii!
Ciolaniada a început în PNL, odată cu demisia Alinuţei...Filiale întregi, cu membrii, preşedinţi, vice, au părăsit partidul şi se "transferă" ba la pmp, ba la alde...Huuuuuoooooo!
Nici în pmp-ul lui băsescu nu este linişte, deşi acesta a obţinut un scor electoral cu mult peste aşteptările şi meritul acestor şerpălăi! Ăştia nu s-au luat de la alegerile parlamentare, ăştia s-au certat din cauză că trei din şase consilieri câţi are pmp-ul în Consiliu Primăriei Bucureşti, au votat propunerea primarului Gabriela Firea de a trece în insolveţă RADET-ul! Ăştia trei au vrut să facă bine ca să nu fie rău şi au nesocotit ordinul "acoperitului" robert turcescu, un căcat cu ochi băsist ajuns şef pe  filiala Bucureşti! Huuuuuoooooo!
Cel mai caragialesc scandal s-a produs însă în usr, partidul plicuşor plictisitor, de trei ori p de la penis către cur sul sinuos al pişatului consumat pe post de ceai vindecător misa...Şi dă-i si luptă neicusorule... Soţul mamei eroine, Cloţild Armand, mamă de şase copii, a fost exclus din usr! Dramă în lumea politică românească! Ce avioane cu fotbalişti brazilieni picaţi din cer? Ete acilea dramă! Plicuşor Dan exclude de la ciolan pe tata copiilor Cloţildei! Cloţana-i sare în apărare! „Am aflat acest lucru în timpul lansării de carte. Cred că el poate să facă apel. Pentru mine este o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional. Este ca la tenis. Dacă mingea e greşită, în loc ca cineva să o oprească, se continuă mai departe şi e greşit mai departe. Cred că este o decizie greşită şi la nivel uman, pentru că o prietenie de 20 de ani cu un om loial şi sincer nu se aruncă în aer pentru un moment de criză după alegeri. Este o decizie greşită la nivel de resurse umane, pentru că Sergiu Moroianu este un om de mare calitate şi pentru USR este un atuu că el este acolo un om loial care de ani de zile luptă. Este o decizie greşită şi la nivel de management, pentru că o persoană care sesizează nişte probleme, care nu s-a făcut auzită în cazul Comisiei de Arbitraj, al cărui mesaj nu a fost auzit şi înţeles la nivel de partid şi s-a dus public din această cauză, este un om care trebuie respectat. În orice organizaţie este bine să ai oameni care trag semnalul de alarmă. Un om care trage semnalul de alarmă trebuie să fie respectat. Încă o greşeală este faptul că înainte să se răspundă la ce a spus el, a fost exclus” a declarat tanti Cloţana! 
'Ţa-i dracului dă vagabonzi politruci! Să vezi ce bine o s-o duci române! Ai ales? Ai cules! Taci şi înghite tot, dobitocule! Huuuuuoooooo! Să înceapă Muppets show!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog