21 oct. 2016

Iohannis agent electoral pentru Marian Munteanu???


Retorica discursului prezidențial este o invitație la râs, o sumă de elucubrații deșănțate, dar și un foarte bun vector preelectoral. Nici nu se putea un mai bun discurs pentru a lămuri milioane de români cu cine au de-a face și împotriva cui trebuie să se mobilizeze.

Un președinte al României care aplică românilor eticheta de fanatism religios corelată cu xenofobia și intoleranța se descalifică într-o manieră jalnică. 
A tolera vine din latină nu din germană, nemții sunt ultimii de pe Planetă care ar avea dreptul să comenteze pe seama acestui termen după câtă moarte au adus acestei lumi. 
România este probabil singura țară europeană în care au avut loc demonstrații pentru un ciuhap homosexual corupt, care a avut un președinte corcitură evreu-țigan, apoi un altul tot evreu, apoi unul tătar și unul neamț plus un premier evreu, altul țigan homosexual, altul albanez homosexual, altul cetățean francez băutor de pișat misan, plus alți miniștri de toate soiurile - la externe s-au perindat evrei cu ghiotura, am avut un ungur la cultură, homosexual la sănătate, țigan la finanțe, iar Parlamentul este de mai bine de două decenii o colecție eteroclită de alogeni și homosexuali - ce mai încolo încoace, mega diversitate. 
Minoritățile de toate felurile fac legea la noi, ba mai mult inflamează spațiul public cu o agresivitate ieșită din comun. Intoleranța propovăduitorilor toleranței este un fapt divers deja, retorica a la Remus Cernea ascunde un antisemitism latent și o ură viscerală pe fond față de valorile credinței - apărate și cuprinse în Declarația Universală a drepturilor omului. Exact în același mod secta bolșevică impunea ”ateismul științific„ - pe vremuri. Atunci sectanții bolșevici aveau ca pârghie tancurile URSS acum se lucrează prin Rețeaua oligarhică a sectanților lui Soros & comp.
La noi se lucrează (și) prin Iohhanis, nu degeaba am afirmat în scris că la Cotroceni viermuiește o filială Soros. Rețeaua s-a infiltrat și s-a întins ca un mucegai în toate zonele puterii, a controlat și controlează justiția, legislativul și executivul plus marea majoritate a presei și așa zisa societate civilă. Iar dacă milioane de români îndrăznesc, în cadrele Legii, și cu avizul Curții Constituționale, să ceară un Referendum, sunt țintuiți la stâlpul infamiei, etichetați în stil leninist, de către un așa zis președinte ce ar fi trebuit, potrivit Constituției, să fie garantul Legii.
Pe tema iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de a strânge semnături pentru familia normală, formată din bărbat și femeie Klaus Iohannis a afirmat că nu trebuie mers pe calea FANATISMULUI RELIGIOS şi a ultimaturilor, accentuând că el este minoritar multiplu - și etnic și religios. Culmea întrebarea ”ultimativă” i-a fost adresată de un pastor din confesiunea sa, minoritară și luterană.
Unde se găsesc urmele de fanatism în formularea propusă de Coaliția pentru Familie pentru art. 48 alin. 1 din Constituţie: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”? 
De ce reprezintă o etichetă inafamantă, de intoleranță de ev mediu, sau mahomedan, forma firească a creșterii copiiilor de către un bărbat și o femeie, uniți prin căsătorie? 
Mai ales că s-a afirmat recent că este o problemă majoră ce ține de siguranța națională căderea demografică.
Este șocant să vezi un șef de stat luând poziție în favoarea grupărilor marginale ce subminează familia ca temelie a societăţii umane, situație ce pune în lumină și o criză instituțională dar și una morală.
Spune doct chiar Remus Cernea, partenerul lui Iohhanis: ”calitatea unui președinte depinde atat de viziunea sa si de masura in care reuseste sa fie un reper si un ghid moral pentru societate”. Ce fel de ghid moral este Iohhanis nu prea se înțelege, cât despre viziunea sa abia acum ne lămurim pe de-antregul.
Fanatismul este o trăsătură a ateilor comuniști, filo musulmani, Islamul fiind un fel de patologie a firii umane infuzată de talibanism inept, de fanatism sanguinar și barbar. La noi nu există fanatici, ci doar fani ai muzicii, eventual niște urme de fanatici jalnici scuipători de semințe se găsesc pe stadioane, nu în spațiul public creștin.
Să afirmi ca minoritar ce a scos pe țeavă Iohhanis este o contradicție în termeni uluitoare ce face dovada unei insanități mintale aproape patologice. Minoritarul retard acuză poporul român de fanatism și intoleranță deși "fanaticii" l-au ales președinte, cu toată diferența de religie și etnie.
Mai departe Iohhanis vorbește și de ”toleranță”, confundând probabil plasarea în alt context a termenului, cum îl găsim în casă de toleranță, adică bordel. 
“Toleranţa”, este un termen tehnic ingineresc, ce indica o abatere minimală - dar toleranţa s-a transformat, prin abuz propagandistic, într-un termen de inchiziție. Demagogia lui Iohhanis maculează şi confiscă sensul termenului toleranță.
A tolera înseamnă a permite ceva ce îți stârnește sila, ce te deranjează, deși eşti pe deplin îndreptăţit să ceri să înceteze deranjul. Nu o faci din motive amestecate - lipsa de iniţiativă, milă creștinească, îngăduința împinsă până la prostie. Cei care tot invocă toleranța săvârșesc de fapt o mânărie, deoarece poți solicita mila și îngăduința față de fapte reprobabile - abateri - dacă te căiești și dacă aparții totuși unei spațiu comunitar creștin, în care aproapele în nevoință, cu probleme, solicită sau are nevoie de îngăduință și suport.
La noi însă dogma toleranței este propagată de cei mai agresivi și acerbi inamici ai comunității creștine, o minoritate de stânga, cel mai adesea atee sau cu creierii zdruncinați de vreun Guru pișărcos ori de o hipopotamică descreierată ca Tatiana Muingiu Pippi.
Ideologii și cerberii acestei dogme sunt cei care aplică etichete celorlalți, tocmai celor care-i tolerează și le suportă și înghit blestemățiile și deranjul. Minoritarii sunt cei care pun din nou la zid poporul român, după ce aceleași minorități au contribuit major la sovietizarea României. Cvasi majoritatea instituțiilor statului române erau conduse de minoritari după invazia sovietică. S-a aplicat un program sălbatic de distrugere a tuturor valorilor culturale românești și mai ales a reperelor ce țin de credință - iar cerberii erau în majoritate absolută, minoritari.
„Primul pas spre lichidarea unui popor, spunea istoricul ceh Milan Hubl, este să-i ştergi memoria. Îi distrugi cărţile, cultura, istoria şi altcineva îi scrie alte cărţi, îi dă o altă cultură, îi inventează o nouă istorie. Între timp poporul începe să uite ceea ce este şi ceea ce a fost, iar cei din jur îl vor uita şi mai repede”.
Un popor întreg creștin ortodox este nefrecventabil președintelui său, el preferă patibularii minoritari sorosiști. Evident președintele minoritarilor nu este om de dizertații academice pe tema utilizării etichetării simbolice, infamante - procedeu tipic școlii bolșevice de psihopolitică a lui Beria. Dar consiliera sa plasată via Soros la președinție s-ar putea să știe mai multe despre asta, nu degeaba este șeful Sandrei Pralong profetul demonic al noii culturi marxiste ce-și propune asaltul și distrugerea revoluţionară a societăţii si răsturnarea valorilor sale. Totul pe dos, ăsta e sloganul lor, agitat cu un zel orb.
Pe tiparul gândirii prezidențiale și Codul penal trebuie curățat de ”fanatisme”, cum ar fi amendarea incestului, sodomiei și bestialității, a necrofiliei, zoofiliei, prostituției infantile, pedofiliei.
În numele toleranței ar trebui scoase din Codul penal și infracțiunile de corupție, fraudă, viol - ce s-ar putea specula că fac parte din ”cultura” unei anumite minorități. Sunt curios ce-ar fi dacă minoritatea musulmană ar cere impunerea Shariei în România și aplicarea legilor islamului - tăierea mânilor la hoți, uciderea homosexualilor, astuparea cioculețelor femeilor, cum s-a mai izguli minoritarul Iohhanis atât de procupat de ”fanatismul religios” creștin ortodox.
Ține de Regimul ideilor ciuce conținutul gandirii prezidențiale, pe această cale ar urma să fie amendați copiii ce se joacă de-a mama și de-a tata în loc să se joace de-a tata și de-a tata cum își dorește Remus Cernea și mica grupare comprimată în pletora de câteva zeci de ONG-uri stipendiate de Soros, ce reprezintă ceva cu zero în față în raport cu majoritatea. 
Mica grupare, înzestrată cu fonduri gigantice, de sute de milioane de euro, se opintește de vreo două decenii în efortul de dislocare a coordonatelor (vectorilor) prin care se defineşte sistemul clasic de valori patriotice şi naţionale, respectiv de înlocuire a lui/a lor printr-o axiologie străină în totalitate de istoria (şi de fiinţa) neamului românesc.
Majorității creştine a acestei ţări i se impune ghetoizarea, prin măsuri promovate de o minoritate agresivă, primitivă şi ilegitimă, ce nu reprezintă nici cât un fir de praf - dar exprimă interese sulfuroase de afară și impune teme fără nicio legătură cu identitatea românească. Este aplicat războiul axiologic, minarea valorilor religioase, culturale şi sociale ale naţiunii prin devalorizarea lor, nimicirea reperelor identitare și distrugerea fundamentelor poporului român - de la credința creștin-ortodoxă la Școala și, mai ales, Familie. 
Românii devin pe zi ce trece ostaticii unei grupări de măciucari ideologici proptiți la Putere prin mijloace nelegitime, o clasă politică ineptă, coruptă și străină de România în cea mai mare parte, devin paria în propria lor țară și, mai ales pe banii lor, deoarece mai toată șleahta sorosită, în frunte cu noul lor purtător de cuvânt oficial, Klaus Iohhanis, trăiește pe spezele românilor.
În luarea sa de cuvânt Iohhanis a mai zis totuși ceva demn de luat în seamă ”eu cred ca trebuie sa revenim la ceea ce se numeste toleranta și acceptarea celuilalt. Acceptarea celuilalt cu bune și rele.”...unde sunt bunele alea? că de ”bunăciuni” ca Tatiana Alina Mungiu ne putem lipsi - iar până una alta avem parte numai și numai de rele de pe urma ”celorlalți”.

4 comentarii:

 1. Cine a schimbat tabăra?
  Când în 2004 a ajuns la putere Traian Băsescu am crezut că în sfârşit România se îndreaptă către limanul numit bunăstare europeană şi securitate Nord-Atlantică, mai ales că era în tandem cu partidul istoric PNL şi câştigaseră puterea pe o platformă electorală cu o deosebită tentă anticomunistă, chiar puţin naţionalistă. Când în 2007 sub regimul Traian Băsescu a fost condamnat comunismul am zis : " gata România a ieşit de sub umbrela nefastă" ! Amarnic m-am înşelat! Vechii tovarăşi au fost instalaţi în alte puncte cheie ale instituţiilor fundamentale democraţiei iar vechile lor locuri au fost MOŞTENITE de urmaşii lor şi în unele cazuri chiar de copii lor! Şi tot am mai crezut în Traian Băsescu! Am pus toate acestea pe seama clasei politice şi l-am mai votat odată! Mare prostie am făcut! De ce scriu toate acestea eu care l-am apărat pe Traian Băsescu, cu umile mele posibilităţi? Pentru-că aceasta nu se mai poate portocaliilor! Gata! Am fost trădaţi de prea multe ori de hoarda voastră de omizi dăunătoare României! Aţi distrus 10 ani de muncă şi sacrificii ale acestui popor, nici dacă România trecea prin război şi sabie nu era atâta mizerie şi oroare în România! Neputinţa, neştiinţa şi nevoinţa voastră au aruncat în cap România pentru multă vreme portocaliilor! Acum aveţi tupeul şi jegoşenia să ne bănuiţi pe noi aceia care nu mai vrem să stăm lângă : NEPUTINŢA, NEVOINŢA ŞI NEŞTIINŢA voastră că suntem trădători vânduţi? VOI? Sinecuriştii care nu mişcaţi un pai dacă nu se " marcă banul "? Voi care sunteţi înhăitaţi cu procuroarea comunisto-şorosită Monica Macovei Luiza-Gherghescu, al cărei CV începe din 1993? Monica Macovei care la 13-15 iunie 1990 declara asta: „« Am luat contact cu problema Piaţa Universităţii în mai multe etape. Prima etapă a fost în ziua de 13 iunie 1990. Eram procuror la fosta procuratură a sectorului 1 şi, împreună cu alţi doi colegi din aceeaşi unitate am fost trimisă la Unitatea Militară de la Măgurele, unde am întâlnit câţiva colegi de la fosta Procuratură a Municipiului Bucureşti, Alexandru Ţuculeanu, Cornel Popescu, Emil Dinu.
  La Măgurele am văzut în curtea unităţii că cei ridicaţi din Piaţa Universităţii stăteau la mese şi scriau unele declaraţii sub supravegherea unor poliţişti. Nu am văzut niciun act de violenţă. Citind aceste declaraţii am spus: Nu rezultă comiterea niciunei infracţiuni. Toată lumea pleacă acasă.” ?
  Cât de farisei puteţi fi măi ŢUŢĂRILOR!!! Vă bateţi în piept cu cărămida anticomunismului conduşi de un procuror comunist vrednic de Punctul 8 din Proclamaţia de la Timişoara? Aveţi tupeul şi jegoşenia prea adânc pătrunsă în burdihanele burduşite de prăduială ca să pricepeţi asta, HOŢILOR!
  Nu noi am schimbat tabăra, voi aţi furat şi minţit prea mult! România are nevoie de altfel de politicieni şi nu sunteţi voi aceia! Plecaţi naibi la groapa de gunoi a istoriei, portocale stricate!
  Publicat de ghita1964 la 8/23/2012 11:34:00 a.m. Vezi data ţuţăre? Să-mi sugi ciorapii!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cin-te-a inirvat bre? Moş Ion sau Luluşor?
  DĂ-LE SPAM!
  :)))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sau Zapa?
   Zapooooooo pregăteşte-te de mandat că-i pe vine! ÎŢI RUP COCOAŞA CU PULANU' FUTU-ŢI MORŢII MĂ-TII DE PEDOFIL!

   Ștergere
 3. Scoală bre că-i dranj în Bucureşti ..... hihihihi!
  ZAPOOOOOOO FUTUŢI MORŢII MĂ-TII DE ZDREANŢĂ BOZGORITĂ, ŢI SE APROPIE SFÂRŞITUL NEMERNICULE! ÎŢI ADUCI AMINTE CUM FII-TU' ÎNJURA ROMÂNII ŞI ORTODOXIA BLESTEMATĂ FIE-ŢI FAMILIA!

  RăspundețiȘtergere

Arhivă blog