7 oct. 2016

Programul formațiunii politice Alianța Noastră România


Alianţa Noastră România promovează şi susţine valorile naţionale, democratice, creştine şi sociale, acţionând în slujba intereselor fundamentale ale României şi ale românilor de pretutindeni.
Alianţa Noastră România îşi propune următoarele deziderate programatice fundamentale:
 • Respectarea deplină a drepturilor civile şi politice ale cetăţenilor României, în primul rând a dreptului de a participa în mod liber, neîngrădit şi în deplină cunoştinţă de cauză la adoptarea deciziilor politice de interes major; promovarea, în acest sens, a unor mecanisme şi instituţii ale democraţiei directe;
 • Restaurarea drepturilor patrimoniale ale cetăţenilor români cu privire la teritoriul naţional; oprirea înstrăinării proprietăţilor agricole, a resurselor solului şi subsolului, recuperarea celor înstrăinate abuziv sau ilegal; oprirea oricăror intervenţii care pun în pericol climatul, apa, resursele naturale şi, în general, mediul înconjurător;
 • Susţinerea muncii şi a iniţiativei româneşti, printr-un parteneriat puternic între stat şi mediul economic; reducerea decalajelor economice faţă de Uniunea Europeană, care nu se poate realiza decât prin susţinerea capitalului românesc, singurul cu adevărat interesat să pună în centrul oricăror strategii de dezvoltare spaţiul naţional;
 • Apărarea şi susţinerea activă a drepturilor identitare naţionale, a instituţiilor şi valorilor fondatoare ale civilizaţiei româneşti, tradiţionale şi moderne – familia, satul, şcoala, biserica, armata, credinţa creştină, limba română, reperele spirituale, culturale şi istorice; descurajarea oricăror acţiuni xenofobe sau antiromâneşti şi blocarea oricăror tentative politico-administrative de a modifica, prin diferite forme de constrângere, actualul profil – etnic, cultural sau religios – al României.

Alianţa Noastră România propune 7 obiective politice prioritare:
 1. Dorim un stat românesc demn și puternic, cu autorități eficiente și loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetățenilor săi și respectarea drepturilor și libertăților acestora.
 2. Pământul României este al românilor și reprezintă cea mai importantă bogăție națională, pe care statul o va proteja în mod eficient. Vom opri înstrăinarea pământului țării și irosirea resurselor, vom recupera terenurile și bunurile înstrăinate fraudulos, vom opri distrugerea pădurilor și a mediului înconjurător.
 3. Numai o temeinică educație poate garanta propășirea României și a neamului nostru. De aceea, Alianța Noastră România va susține, pentru început, alocarea, în conformitate cu legea, a 6 % din Produsul Intern Brut finanțării învățământului național precum și o nouă strategie de dezvoltare a acestuia.
 4. Alianța va stimula, pe toate căile, crearea unui puternic capital românesc, în condițiile în care statul va păstra în proprietatea sa toate utilitățile și o importantă parte a resurselor.
 5. O națiune puternică este o națiune sănătoasă. Iar o națiune sănătoasă nu poate exista fără o puternică rețea de policlinici și spitale moderne, finanțate corespunzător și cu un personal remunerat în mod corect.
 6. Aflată la frontiera sud-estică a NATO și UE, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată națională, bine înzestrată și antrenată, și de o industrie de apărare de prim rang.
 7. România este și va rămâne o țară creștină care așază la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat și o femeie. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, Cuvântul Domnului.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!!!

11 comentarii:

 1. Din ciclul: "Vaca cât e de nebună, tot are ceva să spună":

  Danga-langa, langa-danga

  Sună-n asfințit talanga

  Și de la pășune, iaca

  Tacticoasă vine vaca

  Nu mai vrea să umble creanga

  Vine-acasă, danga-langa .... eşti zanga!
  :)))))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Ete scârţ părinţele! Şi ce dacă-s danga-langa? Trimite-o pe Mâşuleasca să-mi zgâlţie talanga până mi se îndreaptă falanga ( n-am găsit altă rimă! )....
  :)))))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adică, precum veveriţa să se joace cu coaiele tale până ţi se scoală pula? ..... hihihi, n-am cum să ţi-o trimit că nu mai suntem conectaţi.
   EA E CONECTATĂ CU ZAPA!
   Ce dracu bre, ai îmbătrânit şi încă n-ai învăţat că ăştia se scuipă pe faţă şi se pupă-n dos?
   Îţi aduci aminte cum se-njurau Ghiţă cu Băsescu în timp ce bine mersi stăteau la aceeaşi masă?
   http://popacubinomul.blogspot.ro/2016/09/surprize-surprize.html
   :))))))))

   După ce am ascultat niscaiva interceptări şi citit niscaiva e-mail-uri am aflat că ţiganu' vrea s-o furadaneze pe pirandă şi după ce o-ngroapă cu lăutari, o va lua pe Mîşuleasca de nevastă ....... o bagă-n asociaţia familială şi-o pune să vândă roşii şi verdeaţă-n faţa dughenei.
   https://3.bp.blogspot.com/-QWZwR0wMob4/V_YmmdTx99I/AAAAAAAABHs/lr5rVOBFWbsxCdSy5DjWmseq2SOA2AABwCLcB/s1600/2456743.jpg

   DEH, DACĂ N-A VRUT SĂ FIE NEVASTĂ DE POPĂ CU DOMIŢILIU LA VILĂ ÎN SECTORU'1 CAPITALIST ŞI AUDI ÎN PARCARE - O SĂ FIE PIRANDĂ ÎN GHETOU LA DEJ! .... FUTU-I MERELE EI DE TRĂDĂTOARE!
   ÎN LOC SĂ MEARGĂ LA BRUXELLES, MILANO SAU PARIS SĂ SE-NŢOLEASCĂ, ÎI VA TRIMITE PURADELU' LU' ZAPA SECOND-HAND-uri DE PRIN TOMBEROANELE CANADEI ..... hihihi.
   :)))))))))

   Ștergere
  2. Lasă bre că şi matale eşti de vină, ea a vrut dar matale n-ai avut bani dă inel şi nah, fomeia vroia inel...Vezi dacă n-ai avut acţiuni la "microsoafte" ? Barem ceva "anerepeuri" dacă mulgeai şi matale, alta era situaţia acu... Ata ete! Eu îi doresc priveghi plăcut şi căsnicie interesantă cu Zapa, se merită unul pe altul şi se potrivesc, mănuşă!
   :))))))))

   Ștergere
 3. Interesant . Asa vorbesti tu mai nou despre Luluta, regina ta speciala? :) Noroc ca mai e unii cu tzinere de minte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. HAI SICTIR BĂ JAVRĂ BĂSISTĂ!
   HUOOOOOOO, INDIVIZI FĂRĂ DE CARACTER!
   Dacă pune Luluţa mâna pe tine cu patentu' îţi smulge coaiele - SĂ NU SPUI CĂ NU ŢI-AM SPUS TURNĂTORULE!

   PS Bă nick-ule Ion Adrian tu chiar nu ai înţeles că eu ştiu cine eşti? Ce dracu' eşti aşa de prost/proastă? Tu uiţi că această ogradă a fost a mea deci contorul ei este la mine? Ce credeai că dacă nu postezi la mine ca să nu-ţi văd IP-ul nu ştiu de sub ce IP postezi nick-ule? ..... Doamneeeeee că proşti mai sunteţi bă băsiştilor bă!
   Nick-ule Ion Adrian, ce mai face iubitul tău Frank Zapa [king]?
   VĂ LUAŢI SAU NU VĂ LUAŢI?
   :)))))))))

   Ștergere
  2. Bă ia plecaţi voi în altă parte să vă ciondăniţi! Aici vorbim de lucruri serioase, nu de chiloţi de fufe obosite... Hai gata! Aşteaptă fă să moară panarama şi ţuşti la pirostii cu tine... ori la "mănăstire de maici unde este multe taici" !

   Ștergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ghita pe Sebi zau ca nu merita sa-l mai bag in seama. S-a prostit de tot decand a devenit impotent, Luluta nu regulandu-l ci incurcand, pe cand pregatea o masa festiva pentru Lenuta si toti ceilalti platiti de ea din banii pdlisti, niste fudulii de berbec cu ale lui si pana sa se prinda el :harsti si GATA.

  Asadar na de la mine : http://www.justitiarul.ro/profesorul-corvin-lupu/

  Ps L-am sters pe alalalt ca am gresit la numele tau pierzand i-ul. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Păi şi cine te obligă să-l bagi în seamă? Am spus că aici e o platformă liberă de exprimare? Este? Eşti cenzurat cumva? Atunci? Şti ce trebuie să respecţi!
  Am citit! Şi? Ce-i nou? UE poate exista şi fără Anglia, Olanda, Danemarca şi Suedia! Conservatorismul o să moară Adriane, e perimat ca şi islamismul de alfel...

  RăspundețiȘtergere
 7. Raspuns intarziat dupa cum intru si eu pe aici: Reduta Europa nu prea exista fara aceste tari. Si cum spuneam pe contributors.ro Europa trebuie sa devina o reduta. De altfel i-am spus-o si dlui Genscher acum multi ani si gura i-a ajuns pana la urechi de placere . Cu desteapta de Merckel nu prea mai stiu unde si cum i s-r duce gura. :)

  RăspundețiȘtergere

Arhivă blog