31 oct. 2016

Când ți-ai dat cuvântul, respectă-l. Donald Trump-Preşedinte!


DONALD TRUMP, imaginea omului de succes și a excelenței. Celebru pentru revenirea din pragul falimentului, la începutul anilor ’90. Pentru modul în care își conduce afacerile și pentru emisiunea “Ucenicul”. A publicat numeroase cărți, o parte din ele fiind traduse și în română.   photo by Gage Skidmore Cauți inspirație? Descarcă ebook-ul 65 Citate de viață care să te inspire zi de zi…https://florinrosoga.ro/blog/50-lectii-despre-succes-de-la-donald-trump/
  Trump a devenit celebru și pentru stilul de viață extravagant, emisiunea “Ucenicul” consolidându-i imaginea. Am adunat în continuare o parte din lucrurile care el consideră că i-au adus succesul și împlinirea în viață.
“În 1990 mă aflam într-o încurcătură profundă. Crezusem ceea ce scrisese Business Week despre mine “Tot ce atinge se preface în aur”.  Mi-am spus, “Au dreptate. Sunt cel mai mare.” A fost o mare greșeală, deoarece atunci când începi să te duci acasă mai devreme; crezi că nu trebuie să muncești și crezi că este ușor să faci bani. Când s-au prăbușit piețele nu am fost pregătit. Timp de mai mulți ani am câștigat mai mulți bani de pe urma piețelor proaste decât de pe urma piețelor bune – întotdeauna. De această dată nu eram concentrat. Eram ca un luptător care câștigă toate meciurile. După o vreme nu mai ia luptele la fel de serios, nu se concentrează și nu se mai antrenează la fel de asiduu, pentru că își imaginează că o să câștige. Pe urmă brusc se trezește cu șuturi în fund.” Donald Trump, Bill Zanker – Gândește bine și în stil mare"
Păstrează-ți concentrarea și nu uita care îți sunt obiectivele. Fă-ți un plan și ține-te de el, iar când obții succesul rămâi concentrat. Dacă te culci pe lauri, ești terminat.
Dacă vrei să ajungi departe nu fii timid: stabilește-ți scopuri mari. James Russell Lowell spunea “Când creezi ceva, cel mai greu este să începi. Nu este mai ușor să crești un fir de iarbă decât un stejar“. Dintr-o mulțime de puncte de vedere, este mai simplu să faci lucrurile la scară mare. Este mai ușor să construiești un zgârie nori în Manhattan decât să cumperi un bungalou în Bronx. În primul rând ai nevoie cam de tot atâta timp ca să închei și o afacere mare, și una mică. Vei avea de suferit tot atâta stres și bătăi de cap. Este mai ușor să finanțezi o afacere mare. Bancherii preferă mai curând să împrumute bani pentru un proiect mare decât pentru unul mic. Se simt mai în siguranță să investească într-o clădire mare și prestigioasă decât într-o casă dărăpănată dintr-un cartier prost. Dacă ai succes cu proiectul mare, te afli în poziția de a câștiga cu mult mai mulți bani.
Concentrează-te pe soluție, nu pe problemă. Când fabrica lui Thomas Edison a fost mistuită de flăcări, reacția lui imediată a fost “Valoarea acestui foc este că toate greșelile noastre au fost șterse. Slavă Domnului că o putem lua de la zero“. Edison avea atunci 67 de ani. A doua zi de dimineață, Thomas Edison și-a chemat muncitorii la lucru pentru a elibera locul și a începe reconstrucția fabricii. Câți oameni de 67 de ani cunoști, care ar reacționa astfel? Concentrează-te pe modul în care vei rezolva problema, nu pe problemă în sine.
Când ți-ai dat cuvântul, respectă-l. Unul din principiile de bază după care Trump își conduce afacerile este să își respecte cuvântul dat. Odată ce a bătut palma cu cineva, înțelegerea rămâne în picioare. Cuvântul dat e lege.


6 comentarii:

 1. Textul dlui Rosoga este despre un american si in America a aparut jazul.
  Aici nu s-a marcat prin nimic pierderea lui Gyuri Pascu, asa ca postez acum acea romanta superba pe care pe vremuri am ascultat-o pentru prima oara(doar Gheorghe Dinica o mai canta pe la chefuri)la restaurantul Codrii Cosminului, interpretata vocal si la chitara, in mod absolut senzational de actorul Sorin Postelnicu(nu stiu daca mai traieste si nu cred ca mai este in Romania) . fiica lui este cred actrita, dar nu o cunosc.
  Mai nou in 2010 amicul meu Tic Petrosel a cantat-o cu Gyuri Pascu iar Gyuri a fost de exceptie cu chitara lui, Tic dand si el ce avea mai bun.

  https://gaming.youtube.com/watch?v=M0JBWVGonZU

  Dumnezu sa-l odihneasca in pace pe Gyuri Pascu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Băăăăă, lasă vrăjelile. Mai bine spune-ne ce mai face Băsescu!? Când te scot la cârciumă boşorogule? O luăm şi pe Luluşor!

   Ștergere
  2. D`ac. Eu o sa vin cu Lenuta. Sa vina si ghita cu cine vrea el si daca ramanem fara muieri, bem si noi in trei ca baietii. :)

   Ștergere
  3. Hahaha, deci recunoşti că eşti poponar! ..... că Lenuţa, de când s-a despărţit, doar cu poponari umblă.

   PS Dacă tu vii cu Lenuţa, Ghiţă vine cu Luluţa! - NE-NTÂLNIM ÎN VIA LU' GHIŢĂ!

   Ștergere
 2. http://politicianreviews.com/review/kent-dunn-speaks-of-a-lot-of-inside-information-about-coruption-in-us-gov-to-spread-abroad/

  RăspundețiȘtergere
 3. Politicianreviews.com reports:
  It was Anonymous that released enough information / e-mails that gave cause for Comey / FBI to re open the Clinton Investigation. Through this was also sample proof that Anonymous has the 33,000 deleted e-mails. They also made it clear to the FBI that it was they, “Anonymous” that released the Padesta e-mails, and not Russia.
  Obama heavily included in upcoming release.
  Camera Videos, along with documents will also be released showing Felonies being committed, Bribes, and Threats to Election Officials, and Media Sources. They said these will make the ones circulating now look like J-walking offenses.
  Other information in e-mails is Hillary’s / Clinton Foundation transfer of $1.8 Billion Dollars to Qatar, and information from White House official regarding a high ranking White House official, of having a palace being built in Qatar for them. Obama?
  Might be, other information includes Obama leaving after or before the election?

  RăspundețiȘtergere

Arhivă blog