15 aug. 2016

Diferenţe:

Noi creştinii ortodocşi sărbătorim astăzi pe mama Domnului, Maria! O sărbătorim cu flori şi rugăciune, cu urări de bine şi fericire. La noi, femeia este temelia şi piatra unghiulară a familiei. La voi de ce nu este aşa, islamiştilor? De ce mamele voastre nasc şi cresc asemenea fanatici feudalişti? E doar o întrebare, răspunsul l-aţi dat de atâtea ori deja prin sângele de creştin vărsat, creştini care v-au primit în casa lor, v-au hrănit şi v-au alinat rănile şi bolile!!!
La mulţi ani Mariilor! Să ne creşteţi copii sănătoşi la minte şi la corp în spiritul Prinţului Păcii, fiul lui Dumnezeu!
ps. Pentru Cercetaş: 
 " Pe 15 august, creștin-ortodocșii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului. Peste 2,2 milioane de români îşi serbează onomastica de sărbătoarea Sfintei Maria, aproximativ 1,8 milioane fiind femei.
Mesaje Sf Maria. Credincioșii omagiază în această zi sfântă trecerea în neființă a mamei Mântuitorului și, totodată, ridicarea ei în Împărăția Cerurilor.
Sf Maria. Pentru că se prăznuiește „adormirea" Născătoarei lui Dumnezeu, în credința populară se spune că urările de „La Mulți Ani" nu-și au locul. În această zi, credincioșii merg la biserică pentru a se ruga și a se spovedi. În aceeași zi, femeile se spune că este bine să meargă la biserică pentru a împărți struguri, prune și faguri de miere. De asemenea, se spune că e bine ca femeile să meargă în cimitire la tămâiatul mormintelor ".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog