20 feb. 2013

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

9 comentarii:

 1. Imi pare rau...Fie-i tarana usoara!

  RăspundețiȘtergere
 2. Biblio, se pare că ce ţi-ai dorit, ai dobândit..ai reuşit ,,saltul".
  De acolo, de unde eşti, dă-ne şi nouă puţintică minte în plus. Şi câte ceva din echilibrul superior care, cu siguranţă, există ,,acolo" din abundenţă.
  Nota:
  Acest comment este valabil, chiar dacă ştirea nu se confirmă şi este doar o şopârlă diaconină.
  Oricum, mai devreme sau mai târziu, o tundem cu toţii din mocirla infectă în care ne bălăcim, sperând că pe fundul ei se află ,,piatra filosofală".
  După ce am citit mai mult din ce a scris Bibliotecarul, vreau să cred că am înteţeles că ea, ,,piatra", nu se află acolo.

  RăspundețiȘtergere
 3. Comunitatea
  Ziare.com

  In memoriam Gheorghe Florescu - Bibliotecaru'  Rămas bun, prietene Bibliotecaru’!

  Postat de Sneezy Lu la 06:51 - Completat Societate - #In memoriam Gheorghe Florescu - Bibliotecaru' - 65 vizionari

  „Acoperaţi-vă capul pentru a nu uita că e cineva deasupra voastră!” (Gh. Florescu)  În zorii ăstei zile am primit dureroasa veste că prietenul meu de blogăreală în numele unor valori, Gheorghe Florescu alias Bibilotecaru’ a plecat dintre noi. Ştiu doar că deşi era mult mai tânăr decât mine, lucrurile care ne-au apropiat sunt fără vârstă.

  Nu-i pot aduce un omagiu mai potrivit decât să pomenesc două dintre scrierile sale: un mini-eseu politic, replică dată lui Cristian Preda şi o poezie, una dintre multele pe care le-a născut talentul şi sensibilitatea sa... Continuare aici:

  http://horiapana.wordpress.com/2013/02/18/ramas-bun-prietene-bibliotecaru/

  RăspundețiȘtergere
 4. Nasul tau de prescurtare de nick(Biblo de la Bibliotecaru la fel cum a fost si ZeV de la Zaharescu Valeriu) , cel care o vreme te-a incurajat si apreciat dar apoi s-a despartit de tine din motive pe care nu e cazul sa le mai enumar aici(asa cum m-am despartit si de ZeV) dar pe care cei care au inteles uneori foarte durele ciocniri dintre noi doi cred ca le cunosc si oricum ele sunt inregistrate in memoria blogurilor, regreta disparitia ta fizica dar nu si pe cea dedicata sofisticii.
  Ai fost un foarte bun Bibliotecar demn de cei din Numele Trandafirului.
  Dumnezeu pe care cred ca-l iubeai, sa te ierte, sa te primeasca si sa te odihneasca.

  RăspundețiȘtergere
 5. Poate exista alta lume fara internet? Nu cred!
  Daca Bibliotecaru nu va mai scrie in virtual… inseamna ca nu exista alta lume!

  RăspundețiȘtergere
 6. Apropo de domnul/domnii …stein…
  Mentalitatea de supraputere unicat este extrem de toxică pentru întreaga lume.
  Nu în sensul la care vă gândiţi, ci, indirect.
  SUA vor realiza prea târziu că sunt pe un drum greşit, acumulează datorii astromice mereu cu un pas înaintea limitelor impuse prin Constituţie pentru a menţiune în funcţiune un aparat militar expansionist capabil să distrugă lumea la matineu, prânz şi seara, precum şi o armată de birocraţi mediocrii legaţi ombilical, precum gordonii şi steinii, de puncte de inserţie situate în tenebrele ….ne spun colegii….masoneriei şi/sau finanţei oculte.
  Acest sistem artificial care generează mult mai multe iluzii şi american dreams decât prosperitate reală, solidă şi pe permen lung pentru toţi cetăţenii oneşti, se umflă constant cu resursele umane, energetice şi materiale aspirate de prin toate ungherele lumii , pe care le sărăceşte, pentru a acoperi , albi şi valida trilioanele de parai scoşi pe piaţă în avans de Federal Rezerve cu frenezia unui perpetuum mobile care se crede Dumnezeu, deci, repet, acest distem gurmand şi arogant, care crede că are dreptul să dicteze cum trebuie să fie democraţia în lume, va sucomba, mai devreme sau mai târziu, antrenând în avalanşă pe toţi cei care s-au legat, cu lanţuri, de locomotivă, dar fără a deţine, ei înşişi, un sistem de frânare destinat a opri garnitura ce se îndreaptă inexorabil spre marginea prăpastiei.
  Nota:
  Am elaborat acest post ,,in memoriam” domnului Bibliotecar, cu care, la acest capitol, mă identific total.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate te intereseaza si asta

   http://www.contributors.ro/economie/macro/ce-inseamna-un-razboi-valutar/

   Ștergere
  2. Dam viu citi, dupa ce ma intorc de la manastirea Bucium...o bisericuţă parcă de pitici, pierdută într-o oază de verdeaţă...viitoare.

   Ștergere

Arhivă blog